top of page

Nieuwtjes 30/11/2022

Nieuw materiaal : vandaag heb ik de nieuwe SESIA EIFFEL ontvangen : 70% kid mohair 30% zijde , super .. superprachtig en zoo zacht ... Rechtstreeks uit Italie .

De eerste die inschrijven voor een handknit krijgen deze aan 50% , Bedoeling is om fijnere truien te breien , ze vallen dus luchtig en je kan ze zo op de blote huid dragen . Ik heb 3 mooie kleuren : roos , oudroos en blauwgrijs . Foto's staan op de website
Verder ook nog SESIA NOVECENTO : een grovere mohair waarmee ik in naturel deze trui ga breien , en dan heb ik nog koningsblauw , ook deze aan 50% korting.Voor de DIY-breisters onder jullie heb ik nu eindelijk het patroon van mijn IT-JULIE trui online gezet alsook de G-CARDIGAN . Niet voor beginners ! Wel voor gevorderde breisters want er is wat aandacht bij vereist .


Voor meer info zijn we bereikbaar op info@handgebreid.be

Hopelijk tot 'ziens' .


Lieve groeten, Riabottom of page